8AM – 17PM

Tarieven

Het eerste oriënterende en kennismakingsgesprek kost je niets. Wij vinden het belangrijk dat je je goed begrepen voelt. Wij leggen je ook graag uit wat jij van ons kunt verwachten. Het gesprek is niet alleen bedoeld om een goed beeld te krijgen van je (juridische) hulpvraag, maar ook om jou te informeren over de kosten. Als wij voor jou aan de slag gaan, stellen we een duidelijk plan van aanpak op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij hanteren altijd zeer scherpe tarieven. Bij FerLei Legal hanteren we de volgende mogelijkheden.

Uurtarief

Je betaalt een voorschot en er wordt gedeclareerd op basis van een uurtarief van € 120,00 (excl. btw).

No cure, no pay

Wij bieden onze juridische dienstverlening ook aan op basis van no cure, no pay. Op het moment dat wij succesvol zijn, betaal je aan ons een commissie van 20% van het totale compensatiebedrag. Deze prijsafspraak komt vaak voor in geval van letselschadezaken. Ook andere soorten zaken kunnen zich hiervoor lenen. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het intakegesprek.


Voor een verdere toelichting over onze werkwijze en tarieven, zie onze Algemene Voorwaarden.

Vast tarief (Fixed fee)

In sommige gevallen kunnen wij vooraf een vast bedrag afspreken (ook wel een fixed fee genoemd). Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Een vast bedrag wordt altijd bepaald aan de hand van een schatting van de tijd die nodig is om jouw dossier tot een goed einde te brengen.

 

Het kan dus zijn dat een vast tarief wordt afgesproken omdat je om advies vraagt over een specifieke kwestie of je wilt hulp bij het opstellen van een juridisch document. Indien het blijkt dat veel meer werk verricht moet worden in jouw dossier, bijvoorbeeld dat een procedure toch gestart moet worden bij de rechtbank, dan worden kosten die hiermee gepaard gaan, altijd vooraf besproken. In samenspraak met jou bepalen wij hoe jouw zaak aangepakt wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op om een prijsindicatie te ontvangen. 

Neem contact met ons op