Het begin van Ferlei Legal

In februari 2021 heb ik FerLei Legal opgericht. Ik ben een enthousiaste professional die na het behalen van mijn mastergraad Privaatrecht, met trots en toewijding mezelf 'meester in de rechten' mag noemen.

Zowel vóór als tijdens mijn studie was ik werkzaam als juridisch dienstverlener, waardoor ik ruim tien jaar praktijkervaring heb opgedaan in de advocatuur en de (semi)overheid.

Mijn missie

De missie van FerLei Legal is erop gericht om laagdrempelig en tegen een scherp tarief juridische bijstand te bieden.Wij gaan altijd transparant te werk: geen onvoorziene kosten en het gehele proces wordt vooraf volledig aan jou uitgelegd.

Maatschappelijk betrokken zijn

FerLei Legal staat midden in de samenleving. Door deze maatschappelijke betrokkenheid zijn wij in staat met jou (praktisch) mee te denken, om tot een voor jou wenselijk resultaat te komen.Wij zijn er voor zowel particulieren als (kleine) ondernemers en wij werken altijd met een laag en scherp tarief.

FerLei Legal hanteert een landelijke dekking. Zo ben je overal in Nederland verzekerd van juridisch advies, ongeacht waar je je bevindt. Daarbij streven wij naar gelijke rechten en kansen voor iedereen.

Neem contact met ons op